Begin er nu aan voor ze langetermijnsparen afschaffen

Begin er nu aan voor ze langetermijnsparen afschaffen

Een besparingsmaatregel van de overheid houdt in dat ze van plan zijn om het langetermijnsparen vanaf 2024 voor nieuwe contracten af te schaffen. En wij vinden dit net als zovelen geen goede beslissing, want…

Langetermijnsparen is een verzekeringscontract waarbij je tot 2.350 euro per jaar kan sparen. Op die spaarsom ontvang je een fiscaal voordeel van 30%. Concreet betekent dit een winst van meer dan 700 euro, elk jaar! 

Je kan zelfs na je 65ste verder blijven sparen, elk jaar je centen ophalen én toch tezelfdertijd genieten van het belastingvoordeel van 30%. Wij noemen dit een fiscale “Win for Life”. Zo’n voordeel laat je toch niet door je handen glippen?

 Langetermijnsparen is echt een buitenkans waar je binnenkort niet meer zal mee kunnen starten. Voor lopende contracten blijf het fiscaal voordeel levenslang gelden dus wie nog intekent in 2023: Eens begonnen is altijd gewonnen. Reageer daarom nu.

 Je wil er alles van weten? Dat begrijpen we. Contacteer ons of plan direct een afspraak in onze agenda. Zo zorgen we ervoor dat je deze belangrijke afspraak niet mist.