Download
Gratis Startersgids

Tomorrowland

Tomorrowland
Ontdek Het Zekerhuis en ga als VIP naar Tomorrowland!

Het Zekerhuis: Alle kennis onder één dak. Sparen, beleggen, investeren en verzekeren zonder zorgen. Een team van experts staat klaar om met je mee te denken en je te adviseren tijdens je traject als huisarts in opleiding, assistent of startende kinesist. 

Wil je Het Zekerhuis ontdekken? Stuur ons een mailtje of maak online je fysieke afspraak bij jou thuis of op één van onze kantoren.

Na de afspraak (tussen 1 mei en 15 juli) ontvang je van ons een mailtje dat je deelname aan de wedstrijd van Tomorrowland definitief is. Je hebt dan de keuze tussen het 2de en het 3de weekend. De verantwoordelijke van de organistatie Fulltime zal de winnaars benkend maken in de week van 20 juli.

Ja, ik wil een afspraak plannen

Getuigenissen
Wat anderen over ons zeggen

Merel Vanthuyne
Kinesitherapie

Als startende kinesiste kon ik via het Zekerhuis genieten van een zeer individueel gerichte service, waarbij ik met mijn vragen op eender welk moment geholpen werd. Na het verlaten van de schoolbanken is het moeilijk om het bos door de bomen nog deftig te kunnen zien met alles dat in orde moet gebracht worden. Dankzij de vlotte dienstverlening van Kenny werd ik doorheen deze tocht sterk begeleid. Met het Zekerhuis heb ik een aangenaam en vlot centraal aanspreekpunt voor mijn vragen.

 

Eline Duchi
Kinesitherapeut

Hebben al mijn verzekeringen- zowel privé als beroepsmatig- in orde gebracht en alles op een rijtje gezet. Daarnaast hele vriendelijke service en steeds op zoek naar de beste prijs-kwaliteit.

M.M.
Huisarts

Voelt vertrouwd aan - goede opvolging, up to date

 

Tim Vanslembrouck
Verpleger

Vriendelijk, transparant, direct, op maat