Download
Gratis Startersgids

Tomorrowland

Tomorrowland
Ontdek Het Zekerhuis en ga als VIP naar Tomorrowland!

Het Zekerhuis: Alle kennis onder één dak. Sparen, beleggen, investeren en verzekeren zonder zorgen. Een team van experts staat klaar om met je mee te denken en je te adviseren tijdens je traject als huisarts in opleiding, assistent of startende kinesist. 

Wil je Het Zekerhuis ontdekken? Stuur ons een mailtje of maak online je fysieke afspraak bij jou thuis of op één van onze kantoren.

Na de afspraak (tussen 1 mei en 15 juli) ontvang je van ons een mailtje dat je deelname aan de wedstrijd van Tomorrowland definitief is. Je hebt dan de keuze tussen het 2de en het 3de weekend. De verantwoordelijke van de organistatie Fulltime zal de winnaars benkend maken in de week van 20 juli.

Ja, ik wil een afspraak plannen

Getuigenissen
Wat anderen over ons zeggen

Lisa Ide
Logopediste

Prima samenwerking, altijd zeer tevreden!

 

Eline Duchi
Kinesitherapeut

Hebben al mijn verzekeringen- zowel privé als beroepsmatig- in orde gebracht en alles op een rijtje gezet. Daarnaast hele vriendelijke service en steeds op zoek naar de beste prijs-kwaliteit.

S.D.
Zelfstandig kinesitherapeut

Al 7 jaar staat Kenny in voor mijn professionele verzekeringen, pensioensparen,… De samenwerking met Kenny verloopt steeds aangenaam en vlot. Kenny is gemakkelijk bereikbaar en geeft advies en duiding op maat. Ik ben een tevreden klant!

 

K.L.
Kinésithérapeut

Samenwerking voor verzekeringen en beleggingen.